Docenten

 
20171129-IMG_0252_2048px.jpg

Esti Rotteveel

Als oprichtster van Yoga Centrum Voorhout verzorg ik vol enthousiasme al sinds 2005 yogalessen. Yoga geeft mij naast ontspanning, kracht, lenigheid en vitaliteit vooral inzicht,  inzicht in mijn functioneren en in mijn grenzen. Door de yoga leer ik bewust te leven in het NU, mindfullnes is daar een mooi woord voor. Ik ben steeds meer gaan genieten van het leven en zie iedere situatie als een leermoment, die je de mogelijkheid geeft te groeien.  Naast dit alles ben ik moeder van 3 prachtige kinderen die me met beide benen op de grond zetten. Zij zijn mijn grootste leermeesters.

Opleidingen:
Ergotherapie, Yoga docentenopleiding Samsara, babymassage, Zwangerschapsyoga, Ademtraining, Thaise massage,  Reiki 1 en 2,  yoga volgens de vijf elementen, Yoga en dans en Restorative Yoga


Marijke Hes

Dru yoga is voor mij een krachtig en mooi instrument waarmee ik verbinding heb leren maken met mijn innerlijke kracht en de stilte in mezelf. Hierdoor kan ik ook meer betekenen voor de wereld om me heen. Mijn ervaringen met Dru yoga wil ik graag delen met anderen. Ik ben getrouwd en moeder van drie dochters. 

Opleidingen:
Reiki, Hatha Yoga, docentenopleiding Osmose, voetreflexmassage, Thaise massage, Dru Yoga, Zwangerschapsyoga , Do In yoga, Dru Sound, Mantra , Yin yoga

20171129-IMG_0281_2048px.jpg

IMG_8960.jpg

Roos Kocken

Mijn yogapad begon op jonge leeftijd, toen mijn ouders me meenamen naar een Dru Yoga conferentie. Het heeft me veel ondersteuning geboden in mijn tienerjaren, zowel in mijn lijf als mentaal. Tijdens een reis in India en Indonesië ontdekte ik wat meer fysieke yogastijlen (Vinyasa) voor mij kunnen doen. Door de concentratie op moeilijke of uitdagende houdingen (krachtige flow, inversies, handstanden) werd niet alleen mijn lijf sterker maar werd mijn drukke hoofd stil.
In mijn lessen deel ik dit graag: yoga kan ons op zoveel vlakken helpen! Niet alleen fysiek om sterker of flexibeler te worden, maar ook om stress en spanning los te laten, meer in het moment komen en mindful bezig zijn.

Opleidingen:
Docentenopleiding Dru Yoga, docentenopleiding Vinyasa yoga, yin yoga, stoelyoga.


Ineke Duivenvoorde

Enkele jaren geleden viel mijn oog op het boek: “De helende kracht van Do-In” van Lilian Kluivers. Ik heb het gekocht, gelezen en mij ingeschreven op haar Do-In Academy omdat ik Do-In wilde begrijpen en doorgronden. Het leren over en beoefenen van Do-In brengt me veel en geeft me veel, elke dag. Ontspanning in mijn lijf, helderheid in mijn hoofd en ontzettend veel kennis die praktisch toepasbaar is. Do-In leert me vooral om vol liefde en met goede energie in de wereld te staan. Ik gun dit gevoel iedereen en draag dit graag uit in mijn lessen.
Naast Do-In is mijn leven verrijkt met een prachtige dochter, drummen en tekenen met draadjes.

Opleidingen:
Do-In Academy (level 2), HKU Theatervormgeving, Modevakschool PMON en Reiki 1

portret Ia_web.jpg