Docenten

 
20171129-IMG_0252_2048px.jpg

Esti Rotteveel

Als oprichtster van Yoga Centrum Voorhout verzorg ik vol enthousiasme al sinds 2005 yogalessen. Yoga geeft mij naast ontspanning, kracht, lenigheid en vitaliteit vooral inzicht,  inzicht in mijn functioneren en in mijn grenzen. Door de yoga leer ik bewust te leven in het NU, mindfullnes is daar een mooi woord voor. Ik ben steeds meer gaan genieten van het leven en zie iedere situatie als een leermoment, die je de mogelijkheid geeft te groeien.  Naast dit alles ben ik moeder van 3 prachtige kinderen die me met beide benen op de grond zetten. Zij zijn mijn grootste leermeesters.

Opleidingen: Ergotherapie, Yoga docentenopleiding Samsara, babymassage, Zwangerschapsyoga, Ademtraining, Thaise massage,  Reiki 1 en 2,  yoga volgens de vijf elementen, Yoga en dans en Restorative Yoga


Bianca Buts

Mijn 'echte' yoga reis start in de lente van 2014, als ik in aanraking kom met Dru yoga. Deze milde en vloeiende yoga vorm van yoga tovert niet alleen een grote glimlach op mijn gezicht, het zet mij letterlijk in al mijn lagen in beweging.
Zowel lichamelijk als emotioneel als mentaal voel ik dat ik kan opruimen en dat er langzaam plaats komt voor nieuwe dingen. Dru yoga geeft mij zoveel inzichten en laat mij tevens meer in contact komen met mijn ademhalingsritme én het ritme van de natuur, zoals de Nederlandse vier wisselende seizoenen, waar eindeloos veel van te leren valt.
Deze ervaringen smaken naar meer, waardoor ik inmiddels yoga & meditatie les geef, zowel privé rondom eigen thema's als in een vaste groep waar je samen de energie opbouwt.

Opleidingen: Dru yoga, Dru meditatie

bianca+buts.jpg

portret Ia_web.jpg

Ineke Duivenvoorde

Enkele jaren geleden viel mijn oog op het boek: “De helende kracht van Do-In” van Lilian Kluivers. Ik heb het gekocht, gelezen en mij ingeschreven op haar Do-In Academy omdat ik Do-In wilde begrijpen en doorgronden. Het leren over en beoefenen van Do-In brengt me veel en geeft me veel, elke dag. Ontspanning in mijn lijf, helderheid in mijn hoofd en ontzettend veel kennis die praktisch toepasbaar is. Do-In leert me vooral om vol liefde en met goede energie in de wereld te staan. Ik gun dit gevoel iedereen en draag dit graag uit in mijn lessen.
Naast Do-In is mijn leven verrijkt met een prachtige dochter, drummen en tekenen met draadjes.

Opleidingen: Do-In Academy (level 2), HKU Theatervormgeving, Modevakschool PMON en Reiki 1


Mijn naam is Hayley Lloyd en ik kom oorspronkelijk uit Engeland. Ik ben getrouwd en moeder van een prachtige dochter.
Vanaf mijn 26ste ben ik begonnen met Hatha yoga en power yoga  lessen en daarna heb ik mijzelf ondergedompeld in de Dru yoga. Door deze vorm van Yoga, de zachte, vloeiende bewegingen en sequenties, ben ik meer verbonden en bewust van mijn lichaam en het brengt mijn lichaam en geest meer in evenwicht. Ik kan beter ontspannen en het helpt mij in het hier en nu te leven. 
Ik help je graag je verbinding met jezelf terug te vinden, “Het gaat niet om de eind bestemming maar om de reis er naar toe”  Dus het gaat er niet om of je je tenen aan kunt raken, het gaat er om wie je wordt op de weg er naar toe. Vergeet je beperkingen en zie je mogelijkheden!

Opleidingen: Dru Yoga, masterclass en bijscholing Stoelyoga en Do-In Yoga.

hayley.jpg

IMG_8960.jpg

Roos Kocken

Mijn yogapad begon op jonge leeftijd, toen mijn ouders me meenamen naar een Dru Yoga conferentie. Het heeft me veel ondersteuning geboden in mijn tienerjaren, zowel in mijn lijf als mentaal. Tijdens een reis in India en Indonesië ontdekte ik wat meer fysieke yogastijlen (Vinyasa) voor mij kunnen doen. Door de concentratie op moeilijke of uitdagende houdingen (krachtige flow, inversies, handstanden) werd niet alleen mijn lijf sterker maar werd mijn drukke hoofd stil.
In mijn lessen deel ik dit graag: yoga kan ons op zoveel vlakken helpen! Niet alleen fysiek om sterker of flexibeler te worden, maar ook om stress en spanning los te laten, meer in het moment komen en mindful bezig zijn.

Opleidingen: Docentenopleiding Dru Yoga, docentenopleiding Vinyasa yoga, yin yoga, stoelyoga.


Suzette Steenberg

Als fanatieke sportdocent met veel blessures en geestelijke onrust , begon ik een aantal jaren geleden op advies van mijn therapeut aan yoga.
De reis naar mezelf was begonnen..... het heeft me niet alleen in contact met mezelf gebracht, maar ook lichamelijk knapte ik op. Ik kijk milder tegen mezelf en anderen aan.
Yoga heeft me zoveel gebracht en ik ben dankbaar dat ik het in mijn lessen mag doorgeven.

Opleidingen: Aalo allround sportdocent, 200hr Ashtanga, 200hr yinyoga, Restorative yoga, Docenten opleiding pilates, Life Coach

286d8385-a009-4f34-84d1-51b30eb2a6bb.jpg