Marianne

Ontspannen, maar toch actief. Rustig, maar toch vol energie. Zo loop ik elke week de yogales weer uit. Een erg fijne les om even te ‘ont-moeten’ en me weer bewust te worden van de rust en ontspanning die ‘gewoon’ altijd aanwezig zijn bij mezelf. Hoe druk ik het ook heb, voor deze yogales maak ik altijd tijd. Omdat ik weet dat ik daarna met veel meer energie weer rustig door kan gaan.

Read More

Willemijn

De lessen mindfulness yoga ervaar ik als verstillend, een moment voor mijzelf, waaruit meer energie vrijkomt, wat tevens in de dagen na de les te merken is. Binnen de les is er ruimte voor ieders eigen pad. In de yogastudio heerst een fijne warme sfeer.

Read More

Jacoba

Toen Esti een keer inviel bij mijn toenmalige yogaschool wist ik: bij Esti wil ik voortaan yoga lessen volgen. Dit is nu 8 jaar geleden. Esti heeft mij geleerd om naar mijn lichaam te luisteren. Yoga maakt mij bewust van wat ik nodig heb. De fysieke klachten die ik had, zijn enorm verminderd. Daarnaast merk ik het effect van de wekelijkse lessen aan de innerlijke rust die ik voel. Voor mij is yoga niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse bestaan!

Read More

Paul

De lessen bij Esti zijn een feest voor lichaam en geest. Iedere les is zeer zorgvuldig en gevarieerd opgebouwd met de nodige uitdagingen en na een paar jaar yoga nog steeds vernieuwend. De prettige lokatie en de relatief kleine groepen dragen zeer bij aan dit onderhoudende uur voor jezelf. Mooi meegenomen dat door de yoga de chronische pijnklachten veel beter onder controle zijn gekomen. De lessen zijn een aanbevelenswaardige dosis onderhoud voor elk mens, stram of soepel.

Read More

Dorien

Elke week weer druk, druk, druk maar dan 1x in de week YOGA. Heerlijk!! Totale ontspanning en voel mij krachtig en in balans daarna. Fijn dat er altijd tips worden gegeven voor de week daarna. Geen ingewikkelde oefeningen maar even een "rust" momentje. Ik word heel blij van Yoga!!

Read More

Rianne

Yoga is voor mij de perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning. Ik heb op verschillende locaties (proef)lessen gevolgd, maar heb bij de Mindfulness Yoga van Esti helemaal mijn plek gevonden. Ook nu ik 16 weken zwanger ben, vind ik yoga heerlijk. En is het heel fijn dat ik straks geruisloos kan doorstromen naar zwangerschapsyoga!

Read More

Corina

Ik volg mindfulness yoga. Ik ervaar het als heel bijzonder, het is intensief, krachtig maar toch ook heel ontspannend. Esti geeft heel goed les en legt de oefeningen duidelijk uit. Ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb om voor deze vorm te gaan. Elke week geeft de les mij een stukje rust in mijn drukke leven. Een aanrader!

Read More

Peter

Ik doe al ruim 20 jaar aan yoga en de laatste jaren bij Esti. Bij voorkeur de mindfulness yoga en meditatie op zondagavond. Esti weet een sfeer te creëren waarin ik de yoga in volle aandacht kan beleven en dit werkt ontspannend en verstillend op mij. En yoga is ook voor mannen! Waar ik in mijn beginjaren de enige man was zijn er nu in iedere groep wel een paar mannen.

Read More

Danielle

Ik was op zoek naar een vorm van yoga, waarbij ik zowel mentaal als fysiek meer rust en balans kon vinden. Yin yoga biedt me dat allemaal! En dat ook nog eens in een Yoga Centrum met een fijne sfeer, een docent die precies aanvoelt wat de groep nodig heeft en waarbij je echt jezelf kunt zijn. Ik kijk elke week weer uit naar een nieuwe les!

Read More

Roxana

Fijne begeleiding en voorbereiding op de bevalling in de cursus zwangerschapsyoga. Ook wordt er elke week na de oefeningen een thema besproken en is er de mogelijkheid vragen te stellen. Daarna Dru Yoga gevolgd. Hele fijne sfeer (met een kopje thee ;-) )en prachtige yoga vorm.

Read More

Diewertje

Zowel bij mijn eerste als mijn tweede zwangerschap heb ik gekozen voor zwangerschapsyoga bij Yoga Centrum Voorhout. Esti geeft op een prettige manier les en zorgt voor een heel ontspannen sfeer. De ademhalingstips hebben mij erg goed door mijn bevalling heen geholpen. Mijn partner vond de partnerlessen leuk om mee te maken, ook al is hij helemaal geen type voor yoga. Uiteindelijk heb ik ook nog een gezellig clubje vriendinnen overgehouden aan mijn cursus. Ik kan het iedere zwangere vrouw aanraden!

Read More

G.v.E

Ik ervaar het anders dan vroeger, als ik bijvoorbeeld in de file sta, of nét de trein mis. Door het volgen van de Dru-yogalessen weet ik, dat ik, door anders adem te halen, de stress uit mijn lijf haal. Ik denk: “als ik me opwind, is dat zonde van mijn energie. Door te oefenen, kan ik nu ruim een minuut op één been staan. Sinds ik dat kan, zwik ik niet meer door mijn enkels, waar ik voorheen veel last van had!

Read More

Maria

Dru yoga ervaar ik als een fijne manier van bewegen, de oefeningen en de bewustwording van alle delen van het lichaam, leveren door de goede begeleiding, meer energie en diepe ontspanning. De les zorgt ervoor dat ik tevreden naar huis ga en weer met veel plezier naar les kom.

Read More