Back to All Events

Yoga Nidra

yoga nidra.jpg

Deze workshop is afgelast!
Over 4 weken komt de volgende mogelijkheid!

Letterlijk vertaald betekent Yoga Nidra ‘yoga slaap’ of ’slaap van de yogi’. Maar het is alles behalve slapen zoals je ’s nachts doet. Via Yoga Nidra bereik je een diepe, droomloze slaap met een spoor van bewustzijn en verbinding met je omgeving. Door de diepe ontspanning ontstaan theta en delta hersengolven, bereik je een trance-staat waarin ervaringen en fragmenten van herinneringen worden verwerkt, de spierspanning en stress in het lichaam afneemt en de bloeddruk en hartslag daalt. Dit heeft een zeer helende werking op lichaam en geest. Yoga Nidra is een vorm van diepe meditatie en ontspanning waarbij je liggend een stem volgt die je door een gestructureerde meditatie heen praat. Het doel? Een moeiteloze staat van zijn en een hoger bewustzijn bereiken. Het is dan ook niet een actieve practice of techniek die je moet leren of oefenen, iedereen kan het!

Opgeven bij Esti: 0616167227 of esti@yogacentrumvoorhout.nl

Kosten: 11 euro

Meenemen: extra dekentje of campingmatje

 

Earlier Event: July 6
Mantrazingen
Later Event: September 4
Open les Do-in