Back to All Events

Open les Do-in

20171028_SimonaGraszl_Yoga Centrum Voorhout_0066_2048px.jpg

In deze open les kan je ervaren wat Do-in met je doet!
Do-In is een eeuwenoude Chinese bewegingsvorm die beïnvloed is door Japanse shiatsu. Bewegingen, strekkingen en eenvoudige zelf-massages werken in op de meridianen waardoor de energie, ofwel ki, zal gaan stromen. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en het zelfhelende vermogen van het lichaam gestimuleerd. Daarnaast is er tijdens de les aandacht voor ademhaling en meditatie. Lichaam en geest komen in balans, worden weer één.
Do-In stimuleert je om verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen lichaam, je grenzen hierin te onderzoeken en met zorg en aandacht naar je lichaam te luisteren. Dit maakt de lessen geschikt voor alle leeftijden en lichamen. Na afloop van een les Do-In voel je je weer ontspannen en vitaal.

De les wordt gegeven door onze docent Ineke Duijvenvoorde

Earlier Event: September 1
Yoga Nidra
Later Event: September 5
ZY met oefenbal