Back to All Events

Do-in vijf seizoenen serie: de Winter

winter.jpg

Do-in serie om elk seizoen in je kracht te staan: de Winter

Door het gericht beoefenen van Do-In per seizoen, kan je de energie van de natuur en je eigen energie beter op elkaar afstemmen zodat je elk seizoen in je kracht staat. Met als extra seizoen: de nazomer.
Je voelt je sterker en gezonder en ervaart meer flexibiliteit en balans in lichaam en geest.

Winter is het seizoen wat behoort tot het element Water en is de periode van stilte, rust en naar binnen keren. De bomen zijn kaal, de dieren houden winterslaap, er lijkt een periode niets te gebeuren. Maar, in wezen wordt er in de winter, door rust en stilte op te zoeken, energie verzamelt die je in de lente gebruikt voor hernieuwde kracht.

De meridianen die bij het element Water horen zijn de Nier- en Blaasmeridiaan. Tijdens de wintermaanden hebben deze meridianen extra ondersteuning nodig.

Tijdens deze Do In workshop in de Winter zal je op een ontspannen manier meer te weten komen over deze twee meridianen. Waar ze zich in je lichaam bevinden. Wat de functies zijn van de meridianen op lichamelijk en geestelijk vlak. Je ervaart tijdens een rustige Do In serie een aantal oefeningen en acupressuurpunten die de Nier- en Blaasmeridiaan openen en ondersteunen.

Deze workshop wordt verzorgt door Ineke van Duivenvoorden.
Kosten: Voor de hele serie: 65 euro (5 seizoenen)
Losse workshop: 15 euro

Data: Zondag 27 januari (winter), Zondag 24 maart (lente), Zondag 23 juni (zomer), Zondag 15 september (nazomer), Zondag 10 november (herfst).

Earlier Event: January 18
Open lessen
Later Event: February 16
Yoga Nidra Reeks