Back to All Events

Yoga Nidra Reeks

yoganidra.jpg

Volg een reeks van 4 workshops Yoga Nidra om steeds dieper te leren ontspannen en steeds helderder te blijven. Ook heel goed per losse workshop te volgen.
De serie is doorlopend dus als je een keer mist kan je die in de volgende set inhalen.

Met Yoga Nidra gaat je systeem (lichaam en denken) in een soort diepe, droomloze slaap met tegelijk een helder bewustzijn en een spoor van verbinding met je omgeving. Door de diepe ontspanning ontstaan theta en delta hersengolven, bereik je een trance-staat waarin ervaringen en fragmenten van herinneringen worden verwerkt, de spierspanning en stress in het lichaam afneemt en de bloeddruk en hartslag daalt. Dit heeft een zeer helende werking op lichaam en geest. Yoga Nidra is een vorm van diepe meditatie en ontspanning waarbij je liggend een stem volgt die je door een gestructureerde meditatie heen praat. Het doel? Een moeiteloze staat van zijn en een hoger bewustzijn bereiken. Het is dan ook niet een actieve techniek die je moet leren of oefenen, iedereen kan het!

Komende data: vrijdag 19 april, zaterdag 18 mei en zaterdag 15 juni. De workshops starten altijd om 20 uur!

Kosten:
Voor 4 workshops: 45 euro (een half jaar geldig, excl. de vakantie en is niet persoonsgebonden)
per losse workshop: 13 euro

Meenemen: soepele kleding, extra dekentje of campingmatje. Er zijn yogamatten, voldoende kussentjes en een aantal dekens voor toedekken in de studio aanwezig.

Earlier Event: April 19
Meivakantie
Later Event: May 13
Open les Mindfulness Yoga