Back to All Events

Open les Mindfulness Yoga

20171028_SimonaGraszl_Yoga Centrum Voorhout_0114_2048px.jpg

Deze lessen zijn gebaseerd op de oorspronkelijke Hatha Yoga aangevuld met oefeningen uit onder andere de Chi-gong, Ademtherapie en de Tibetaanse yoga. In de les wisselen momenten van beweging, balans en kracht zich af met momenten van rust, aarding, ontspanning en stilte. De adem fungeert hierbij als gouden draad. De yogahoudingen worden op meditatieve wijze verricht, met de aandacht in dit moment. Van moment tot moment ervaar je het effect van de oefeningen op het lichaam, de adem, gedachten en gevoelens. Zo leer je je eigen lichaam kennen en respecteren. Spanning maakt plaats voor vitaliteit en ontspanning. De innerlijke stilte, die in de essentie altijd aanwezig is, krijgt dan steeds meer ruimte en er ontstaat een open houding voor wat er nu is.

kosten: gratis

Door: Esti Rotteveel

Earlier Event: April 19
Yoga Nidra Reeks
Later Event: May 14
Open les Dru Yoga