Back to All Events

Open les Dru Yoga

20171028_SimonaGraszl_Yoga Centrum Voorhout_0077_2048px.jpg

In Dru yoga wissel je zachte en vloeiende bewegingen en klassieke houdingen uit de Hatha yoga af met momenten van diepe stilte, rust en diepe ontspanning. Je komt in balans, ervaart innerlijke stilte en je voelt je aanwezig in het hier en NU. Door een bewuste combinatie van je adem met de bewegingen en houdingen lossen je energieblokkades op en herstelt je lichaam. Dru yoga kun je direct toepassen in je dagelijks leven. Het draagt bij aan een ontspannen en positieve levenshouding. En je wordt je bewust van de oneindige kracht en stilte in jezelf en om je heen. Zorgvuldig uitgezochte muziek ondersteunt de les en verdiept de ervaring. Dru yoga is eenvoudig en voor iedereen. Je voelt na afloop vitaliteit, ontspanning, rust en natuurlijke balans.

Earlier Event: May 13
Open les Mindfulness Yoga
Later Event: May 14
Open les Do-In