Back to All Events

Open les Tieneryoga

tieneryoga.jpg

Als tiener bevind je je in een hele bijzondere fase van je leven waarin veel verandert op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied. Dit kan allerlei spanningen en onzekerheden met zich meebrengen. Tieneryoga leert je hier gemakkelijker mee om te gaan. Yoga geeft je ontspanning en meer zelfvertrouwen. Ook kom je lekkerder in je vel te zitten. Je kijkt naar binnen en leert je drukke geest rustig te maken. Je gaat jezelf waarderen zoals je werkelijk bent. In de les doen we houdingen uit de yoga, ademoefeningen en ontspanningsoefeningen op muziek die je helpt dat te bereiken.
Dit is een open les om te voelen of yoga bij je past.

Bij voldoende aanmeldingen starten we een blok van 8 lessen!

Kosten: Gratis, daarna 8 lessen voor 80 euro

De lessen worden gegeven door Roos Kocken, zelf begonnen met yoga toen ze 15 was!
Woensdag 8 mei om 17.00 tot 18.00 uur

Earlier Event: May 14
Open les Do-In
Later Event: May 16
Open les Gentle flow en yin