Back to All Events

Open les Gentle flow en yin

20171028_SimonaGraszl_Yoga+Centrum+Voorhout_0068_2048px.jpg

Gentle flow yoga is een rustige, vloeiende yogavorm waarin we samen bewegen naar ontspanning, het laten stromen van energie en het herstel van het lichaam. Het tempo stelt je in staat om de diepe ademhaling en de beweging van het lichaam nauw te verbinden. Het vloeiend bewegen op het ritme van de ademhaling creëert een dieper bewustzijn van lichaam en geest.
In deze les maken we een combinatie met Yin yoga.
Yin is juist heel traag en door langer in de houding te blijven werkt het heel verstillend, introvert en ontspannend. Yin yoga richt zich op het dieperliggende weefsel: botten, banden, pezen, gewrichten en het bindweefsel dat wordt gerekt door een houding langer aan te houden.

Door het zachte karakter van de les en het langzame tempo, is de les ideaal voor ieder die diepe ontspanning zoekt, dames die recentelijk bevallen zijn, of als je kampt met (lichamelijke) klachten. Ook voor 50+ is deze les geschikt omdat het bewegen met aandacht gunstig is bij hormonale veranderingen en het soepel houden van het lichaam.

Kosten: Gratis

Docent: Roos Kocken

Earlier Event: May 15
Open les Tieneryoga
Later Event: May 29
ZY Partnerles